Cozy Start

Cozy Chaos

Nou, hier begint het dan! Mijn grote creatieve avontuur. Ik heb het gevoel dat ik aan het sprokkelen ben. Een opdracht hier, een account daar en o ja, ook nog even een website de lucht in. Ik heb heel veel plannen, maar geen plan. Ken je dat? Zo zit ik hier mijn eerste blogpost te schrijven, terwijl de website verre van af is en heb ik een naam voor iets dat nog niet is. Maar weet je, jammer dan. Ik heb plannen en ik wil ze uitvoeren en ik ga het op mijn manier doen, de chaotische manier.

Dus, let’s go! Wat heb ik? Een naam. So Cozy. Want de dingen die ik maak geven mij en hopelijk ook jou een heel gezellig en fijn gevoel. Ja, ik maak dingen! Had ik nog niet gezegd hè? Een tijdje terug kreeg ik weer eens jeuk aan mijn creativiteit en zocht mijn enige haaknaald en een verdwaalde bol wol op. De rest is geschiedenis. Ik geef niet altijd toe aan die jeuk, want zoiets kan bij mij heel erg snel uit de hand lopen en voor ik het weet staat mijn huis vol met spul en heb ik plannen die groter zijn dan Beyonce’s Bips (echt exact wat nu ook weer gebeurt) en dan breekt het angstzweet me uit en stop ik met hangende pootjes mijn creativiteit weer terug waar het vandaan kwam met een zwaar hangslot erop. Deze keer is het alleen wat hardnekkiger. Ik heb al meerdere malen angstzweet gehad, maar ik wil het eigenlijk niet opgeven! Haken is veel te leuk en ik vind het nog leuker om te haken, als ik er een ander blij mee kan maken.

Met deze blog wil ik mijn haak en maak (want ik haak niet alleen, ik ben een allround schepper) projecten delen en jullie mee laten genieten van hoe ik mezelf het diepe in gooi en mijn eigen mini onderneming start. Het belooft zeer vermakelijk te worden, want ik heb nog niet zo’n goed beeld van hoe ik het allemaal aan ga pakken en ik ben nog lang niet op een punt waarvan ik zeg ‘Tadaaaa! Kijk mij eens met mijn geweldige lijn kinderaccessoires gemaakt van wol van uitsluitend 3-jarige alpaca’s en mijn zeer gelikte blog met prachtige foto’s (ik kan hier niet eens gevatte bijvoeglijke naamwoorden voor verzinnen, zo slecht ben ik in fotografie)!’ Het is allemaal nog heel vers en een work in progress, maar misschien is het wel leuk om te volgen hoe het eraan toegaat vóór het daverende succes dat ongetwijfeld volgt.

Het zit er weer op, mijn eerste blogpost. Ik ga nu haken, naaien, tekenen, plannen, stapelen, schuiven en dromen en de volgende keer vertel ik je wat daarvan is gekomen.

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *