Over So Cozy

Leuk dat je komt kijken op mijn website! Mijn naam is Sam, ik ben 34 jaar, getrouwd met Stephan en samen hebben we een dochter van 3. Voor mijn man is dat kind nummer 4, maar nu is hij wel klaar hoor!

Ik ben bezig een creatieve draai aan mijn leven te geven en jullie mogen daar vanaf het prille begin bij zijn! In welk vat ga ik mijn creativiteit gieten? Hoe combineer ik dit met een schetige peuter die ook aandacht wil van mama? Hoe ga ik niet vergeten om mijn zeer belangrijke huisvrouwen taken bij te houden als ik compleet gefocust ben op mijn projecten en vooral, hoe ga ik hier een mooie balans in vinden met mijn chaotische warhoofd? Dit zijn allemaal dingen die me nu bezig houden en wat er ook gebeurt en hoe het ook loopt, ik hoop er in ieder geval een goed verhaal aan over te houden.

Veel leesplezier!

Volg mij op Facebook en Instagram voor een blik vóór de schermen!